10 χρόνια γραπτή εγγύηση

Η αυστηρή  επιλογή των πρώτων υλών , ο τρόπος κατασκευής , η τεχνογνωσία του προσωπικού, μας επιτρέπουν την χορήγηση γραπτής εγγύησης 10 ετών στα παραγόμενα προϊόντα.

Εμείς να σας διαβεβαιώσουμε μόνο, ότι η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη και ότι είμαστε ίσως η μοναδική Εταιρεία που χρησιμοποιούμε στα σαλόνια μας οξιά ξηραντυρίου(Φουρνιστή Οξiά).

Οι ιμάντες  είναι υψηλής αντοχής και τέλος τα αφρολέξ που χρησιμοποιούμε είναι νέας τεχνολογίας H.R (High Resilience), με κύρια  χαρακτηριστικά  την πολύ καλή ελαστικότητα ,την άμεση επαναφορά του υλικού και την υψηλή αντοχή του. Για τους λόγους αυτούς η Εταιρεία μας  χορηγεί για κάθε σαλόνι 10 χρόνια γραπτή εγγύηση.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε  ότι η Εταιρεία μας είναι η μοναδική πανελλαδικά που σε κάθε σαλόνι δίνει έναν μοναδικό αριθμό(Αριθμό Ταυτότητας σαλονιού)ο οποίος αναγράφεται πάνω στην βάση(σκελετό) του σαλονιού. Ο αριθμός αυτός αναγράφεται πάνω σε κάθε εγγύηση που συνοδεύει το συγκεκριμένο σαλόνι

Η Εταιρεία μας διατηρεί ‘’βιβλίο παραγόμενων προϊόντων’’ με καταγεγραμμένα όλα τα σαλόνια που παράγονται .Έτσι γνωρίζουμε χρονικά το πότε παρήχθη το κάθε σαλόνι και σε ποιον πελάτη πήγε. Με σοβαρότητα και με ευθύνη απέναντι σας θα είμαστε δίπλα σας σε ότι θελήσετε.

Η γνώμη σας μετράει για εμάς